اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد
سرخط خبرها

برای اولین بار در جهان، توییت کردن با کمک ایمپلنت مغزی

  • کد خبر: ۹۳۵۸۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
برای اولین بار در جهان، توییت کردن با کمک ایمپلنت مغزی
شرکت استرالیایی Synchron که در حوزه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی در یک مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خود را مستقیما به توییت تبدیل کند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت استرالیایی Synchron که در حوزه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی در یک مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خود را مستقیما به توییت تبدیل کند.

همان طور که در این گزارش توضیح داده شده، این اولین باری است که فردی از طریق ایمپلنت مغزی می‌تواند به صورت مستقیم در شبکه‌های اجتماعی پیام خود را بنویسد که یک لحظه مهم و نمادین برای فناوری محسوب می‌شود، زیرا در آینده می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای افراد معلول ایجاد کند تا با دنیای اطراف خود در تماس باشند.

«فیلیپ اوکیف» که از ناتوانی پیشرفته ناشی از این اختلال رنج می‌برد، توییت خود را با نوشتن جمله «سلام دنیا! توییت کوتاه. پیشرفت تاریخی.» از طریق حساب «توماس اکسلی»، مدیر عامل Synchron به اشتراک گذاشت. او در توییت دیگری ادامه داد: «امیدوارم تا در ادامه این حوزه را برای مردم ایجاد کنم تا از طریق افکار خود توییت کنند.»

ALS که به عنوان بیماری لو گهریگ نیز شناخته می‌شود، باعث شده تا اوکیف ۶۲ ساله بخش زیادی از عملکرد حرکتی خود را از دست بدهد و به انجام کار‌های خود قادر نباشد. او در آوریل ۲۰۲۰ Stentrode BCI را دریافت کرد که یک آرایه الکترود کوچک نصب شده روی استنت است که از طریق ژوگولار در مغز کاشته می‌شود.

اوکیف در بیانیه‌ای گفت: وقتی برای اولین بار درباره این فناوری شنیدم، می‌دانستم که چقدر می‌تواند باعث استقلال من شود. این سیستم شگفت انگیز، مانند یادگیری دوچرخه سواری است. به تمرین نیاز دارد، اما وقتی به حرکت بیفتید، همه چیز طبیعی می‌شود.

اکنون فقط باید به این فکر کنم که قصد دارم در کدام قسمت رایانه خود کلیک کنم و از این طریق می‌توانم ایمیل بزنم، خرید کنم و اکنون از طریق توییتر به دنیا پیام بدهم.

استارتاپ فناوری عصبی در ماه ژوئیه موفق شده بود تا مجوز نظارتی FDA را برای شروع آزمایش این دستگاه روی داوطلبان دریافت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->